Corporate

Werkwijze

Werkwijze

Werkwijze

Horrex is ooit begonnen als leverancier van after-sales producten en door de grote vraag van consumenten naar Horrexproducten bestaat deze lijn van accessoireproducten nog steeds. Deze producten kunnen door consumenten of dealers in de meeste caravans en campers ingebouwd worden doordat ze zelf op maat te maken zijn.


De producten zijn verkrijgbaar bij veel merkdealers en kampeergroothandels.
Horrex is echter voornamelijk leverancier van hor-, verduisterings- en afscheidingssystemen voor camper- en caravanfabrikanten. Hiervoor dienen vaak per model camper of caravan specifieke oplossingen geleverd te worden, die in samenspraak met de fabrikant worden uitontwikkeld. Als uitgangspunt hiervoor dient meestal het door Horrex ontwikkelde modulaire basissysteem, dat aan de specifieke situatie wordt aangepast. Zo ontstaat op betrekkelijk eenvoudige wijze een klantspecifieke oplossing.

Verder werkt Horrex ook mee aan dedicated ontwikkelingen van fabrikanten en toeleveranciers, zodat een op elkaar afgestemd systeem ontstaat. Hierbij kan het gaan om een complete caravan of camper, maar ook om deelsystemen van bijvoorbeeld een deur of raam met een Horrex verduistering en/of hor. Deze producten worden dan exclusief geleverd aan de partij waarmee deze is ontwikkeld.