Corporate

Over ons

Over ons

Over ons


Horrex is een sterk groeiend ontwerp- en productiebedrijf dat zich richt op het boven- en middensegment van de vrijetijdsmarkt. Horrex ontwikkelt en produceert hiervoor onder meer hordeuren, verduisterings- en horcassettesystemen voor ramen en afscheidingssystemen. Horrex is daarbij Europees marktleider op het gebied van camper- en caravanhordeuren. Horrex is gevestigd in Alblasserdam (bij Rotterdam) en is wereldwijd actief in 20 landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk,Japan, Australië en de Verenigde Staten.

Horrexproducten kenmerken zich door innovatie, samenhang en visie. Door de modulaire opbouw van de verschillende systemen is het mogelijk deze in een verscheidenheid aan uitvoeringen en afmetingen te leveren. Hierdoor kan standaard ‘maatwerk’ geleverd worden voor de meeste situaties. Verder kan het product op verschillende wijzen worden aangeleverd. Naar gelang de wensen van de klant kan het product als kit, semi-geassembleerd of geassembleerd worden aangeleverd.

Horrex B.V. is 35 jaar geleden begonnen als productiebedrijf voor horsystemen.
Inmiddels is de fabricage grotendeels uitbesteed aan productiepartners in binnen- en buitenland. Ongeveer 160 mensen verzorgen hier de productie en assemblage van de Horrexproducten. Op onze locatie in Alblasserdam werken momenteel 17 mensen die zorgdragen voor de aansturing en controle van de productie(partners) en daarnaast verantwoordelijk zijn voor R&D, verkoop, inkoop en logistiek.